Purkutyöt ja purkujätteen kierrätys kokonaisvaltaisesti Vantaalta

Maanrakennus Janne Sontag Oy tekee purkutyöt vahvalla ammattitaidolla Vantaan ja Keravan ympäristössä, noin 30 kilometrin säteellä toimipaikastamme. Palvelumme kattaa myös purkujätteen kierrätyksen ja toimituksen pois tontilta.

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja räätälöimme sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Lue lisää purkutöistä ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Sisä- ja ulkotilojen purkutyöt

Kun haluat purkaa vanhan rakennuksen pois uuden alta tai pilaamasta tontin ulkonäköä, me autamme. Maanrakennus Janne Sontag Oy tekee ammattitaidolla sekä asianmukaisen kaluston ja välineiden avulla kaikki purkutyöt eri vaiheineen.

 

Teemme sekä osa- että kokonaispurkuja. Puramme kaikenlaisia kohteita laidasta laitaan. Purkutöiden ohella autamme ja neuvomme mielellämme purkutöihin liittyvissä luvissa ja muissa kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot tästä

Monipuolinen kalusto

Yrityksemme käyttää rakennusten purkamiseen monipuolista kalustoa, joka sopii erinomaisesti koneellisiin purkuihin. Meiltä löytyy esimerkiksi kaivinkoneita ja kuorma-autoja. Tarvittaessa tuomme työmaalle muutakin tarvittavaa kalustoa, esimerkiksi roskalavoja, joille purkujätteet voidaan kerätä suoraan kuljetusta varten. Saat meiltä myös kaikki puruissa tarvittavat kuljetukset samalla sopimuksella. 

 

Purkutöiden lisäksi tarjoamme myös kattavat maanrakennuspalvelut. 

Purkujätteen asianmukainen kierrätys

Yrityksemme jäljiltä purkutyömaa on siinä kunnossa, että uuden rakentaminen tai tontin maisemointi voi alkaa. Palvelumme kattaa vanhojen rakenteiden pois viemisen ja purkujätteen asianmukaisen käsittelyn.

 

Purkutyömaalta jäävää materiaalia voidaan usein kierrättää. Osa materiaalista on lajiteltuna hyödynnettävissä sellaisenaan tai vaikka energiatuotannon raaka-aineena. Sen, mitä emme pysty kierrättämään, toimitamme kaatopaikalle.

 

Kerromme mielellämme lisää myös purkujätteen kierrätyksestä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot