Kokemusta ja ammattitaitoa maanrakennukseen Vantaalta

Maanrakennus Janne Sontag Oy tekee maanrakennusta kokemuksella Vantaalla, Keravalla ja lähialueilla. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi talojen pohjatyöt, salaojien kaivuut ja piharakentaminen. Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

 

Annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten. Palvelun tarkempi sisältö on räätälöitävissä yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Monipuolista maanrakennuspalvelua

Yrityksemme tarjoaa maanrakennuspalvelua, joka kattaa kaiken talojen pohjatöistä salaojien kaivuuseen ja muihin pihamaalla tarvittaviin kaivinkonetöihin. Teemme kaikkea, mitä kalustollamme suinkin pystymme.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • omakotitalojen, mökkien, yritysrakennusten ja piharakennusten pohjarakentaminen
  • salaojien ja sadevesijärjestelmien kaivuu
  • piharakentamiseen liittyvät työt
  • teiden pohjatyöt ja kunnostukset
  • kaikki muut kaivinkonetyöt.

Maanrakennuksen lisäksi teemme myös purkutöitä.

Lue lisää

Rakennusten pohjatöiden erikoisosaamista

Yrityksemme tarjoaa erityisosaamista talojen pohjatöihin ja muihin talonrakentajan tarvitsemiin kaivuutöihin. Tulemme mielellämme tekemään esimerkiksi yksityisten kotitalouksien tarvitsemat urakat, kuten omakotitalojen, mökkien, autotallien ja piharakennusten pohjatyöt. Palvelemme yhtä lailla esimerkiksi julkisen sektorin ja yritysten tarpeita. 

 

Rakennuksen pohjatöiden teko on ammattitaitoa vaativa tehtävä, sillä pohjatyöt vaikuttavat koko rakennuksen kestävyyteen. Hyvin tehty pohja kannattelee rakennusta pitkään, vielä vuosikymmenienkin päästä. Ota yhteyttä, kun etsit pohjatöille osaavaa tekijää!

Salaojitukset ja salaojaremontit

Yrityksemme tekee uudet salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä saneeraa vanhat. Saat meiltä ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista palvelua. Teemme tarvittaessa koko urakan helpolla avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme kaikesta tarvikehankinnoista alkaen ja aina viimeistelyyn saakka.

 

Salaojat ovat tärkeä osa rakentamista. Ne estävät kosteuden pääsyn maaperästä perustuksiin ja keräävät rakennuksen lähelle sataneen veden. Salaojien rakentaminen ja remontointi kannattaakin antaa ammattilaisen tehtäväksi, jotta rakennus kestää kunnossa pitkään. Ota yhteyttä meihin, kun haluat asiantuntevaa apua!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake